Slik reverserer du en godkjent reise eller et godkjent utlegg

Endret Wed, 7 Okt ved 12:46 PM

Reverser en godkjenning for å redigere, sende inn på nytt eller slette en reise eller et utlegg.

Hvis du må gjøre endringer i en reiseregning eller utleggsrapport etter at den er godkjent, kan du reversere godkjenningen. Reisen eller utlegget tilbakeføres til statusen Startet, slik at det kan redigeres og sendes inn for godkjenning på nytt.


Reverser en godkjent reise eller et godkjent utlegg

  1. Søk opp den ansattes profil.
  2. Gå til Reise & Utlegg.
  3. Velg Reise eller Utlegg, avhengig av hva du vil reversere.
  4. Endre statusfilteret til Godkjent.
  5. Velg reisen eller utlegget.
  6. Klikk på Reverser godkjenning.

Den valgte reisen eller det valgte utlegget tilbakeføres til statusen Startet.


Hva skjer etter at godkjenningen er reversert?

Etter at godkjenningen er reversert, kan den ansatte:

  • Redigere reisen eller utlegget
  • Sende det inn for godkjenning på nytt
  • Slette det hvis det ikke lenger er behov for det


Reverser godkjenningen for en eksportert reise eller et eksportert utlegg

Viktig

Hvis reisen eller utlegget allerede er inkludert i en eksportfil, må dere slette eksportfilen før godkjenningen kan reverseres.


Etter at godkjenningen er reversert, må dere generere en ny eksportfil for å sikre at de oppdaterte reisene eller utleggene inkluderes korrekt.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen