Roller - utvidet rettighet
Målgruppe- rolle: Systemadministrator
Formål: Hvordan gi, endre eller ta bort utvidede rettigheter på en ansatt.
Finn personen: Søk opp personen i søkefeltet øverst til høyre og gå til deres profil.
Naviger til roller: Klikk på "Innstillinger" i menyen øverst på personens profil, og velg deretter "Roller".
Legg til rolle: Klikk på "+Legg til rolle" og søk etter rollen i feltet "Velg rolle". Velg nivå, klikk Legg til og Lagre.
Fjerne/endre: For å fjerne en rettighet, klikker du på "Fjern" for å ta bort rollen på den ansatte.
Verifiser tilgang: Når rollen er lagt til, vil brukeren ha de utvidede rettighetene som er knyttet til rollesettet.
Manuell overføring: Skal en rolle flyttes fra en person til en annen, må du først fjerne rollen på den nåværende personen, for så å gå til den nye personens profil og legge den til der. Dette er en helt manuell jobb.
Oversikt over alle roller finnes her: Rolleoversikt
Was this article helpful?
That’s Great!
Thank you for your feedback
Sorry! We couldn't be helpful
Thank you for your feedback
Feedback sent
We appreciate your effort and will try to fix the article