Endre en systeminnstilling hvis valgt avdeling går tilbake til den ansattes egen avdeling.
Hvorfor går avdelingen tilbake i Reise og Utlegg?
Hvis en avdeling går tilbake til den ansattes egen avdeling når den ansatte velger en annen avdeling som kostnadsbærer, er den vanligste årsaken en systeminnstilling.
Innstillingen Tillatt bruk av annen avdeling som kostnadsbærer er satt til Nei. Når denne innstillingen er deaktivert, kan ansatte bare velge sin egen avdeling som kostnadsbærer.
Tillat en annen avdeling som kostnadsbærer i Reise og Utlegg
- Gå til Systeminnstillinger → Reise og utlegg i menyen til venstre.
- Finn innstillingen Tillatt bruk av annen avdeling som kostnadsbærer.
- Kontroller den nåværende verdien:
- Ja – Ansatte kan velge en annen avdeling som kostnadsbærer
- Nei – Ansatte kan bare bruke sin egen avdeling
- Sett Tillatt bruk av annen avdeling som kostnadsbærer til Ja hvis ansatte skal kunne bruke andre avdelinger enn sin egen.
Hva skjer etter at du endrer innstillingen i Reise og Utlegg?
Etter at du endrer innstillingen, kan ansatte velge en annen avdeling enn sin egen som kostnadsbærer.
Merk
Innstillingen gjelder for alle brukere av Reise og Utlegg-modulen.
Var denne artikkelen nyttig?
Så bra!
Takk for din tilbakemelding
Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp
Takk for din tilbakemelding
Tilbakemeldingen er sendt inn
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen