Personvern og sletting av data (GDPR)
Målgruppe- rolle: Personvernansvarlig
Formål:
Prosedyre for sikker fjerning av personopplysninger etter at en ansatt har sluttet.
For å få tilgang til sletteklienten må man ha rollen Personvernansvarlig.
Deaktivering først:
Deaktiver profilen ved å trykke på sirkelen med 3 prikker øverst på profilen og velg Deaktiver.
Her vil du få spørsmål om å gå til Personvernklienten:

Sletting:
Bruk Personvernklienten under Behandle -> Administrasjon -> Brukeradministrasjon -> Sletting av brukerdata.
På denne siden får du en oversikt over hva som slettes og hva som ikke slettes.
Trykk "Gå til Personvernklienten" for å komme til oversikten over deaktiverte personer.
Viktig:
Hent ut nødvendig historikk før sletting, da dataene fjernes permanent.
Was this article helpful?
That’s Great!
Thank you for your feedback
Sorry! We couldn't be helpful
Thank you for your feedback
Feedback sent
We appreciate your effort and will try to fix the article