Personvern og sletting av data (GDPR)
Målgruppe- rolle: Personvernansvarlig
Formål:
Prosedyre for sikker fjerning av personopplysninger etter at en ansatt har sluttet.
For å få tilgang til sletteklienten må man ha rollen Personvernansvarlig.
Deaktivering først:
Deaktiver profilen ved å trykke på sirkelen med 3 prikker øverst på profilen og velg Deaktiver.
Her vil du få spørsmål om å gå til Personvernklienten:

Sletting:
Bruk Personvernklienten under Behandle -> Administrasjon -> Brukeradministrasjon -> Sletting av brukerdata.
På denne siden får du en oversikt over hva som slettes og hva som ikke slettes.
Trykk "Gå til Personvernklienten" for å komme til oversikten over deaktiverte personer.
Viktig:
Hent ut nødvendig historikk før sletting, da dataene fjernes permanent.
Var artikeln till hjälp?
Toppen!
Tack för din feedback
Vi beklagar att det inte var till hjälp
Tack för din feedback
Feddback skickat
Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov